Mediakummun palvelut

Valitse viisaasti – valitse Mediakumpu

Mediakummusta saat 100% kotimaiset, modernit ja helposti ylläpidettävät WordPress-kotisivut ja WooCommerce-verkkokaupat yrityksille, sekä kattavat mainostoimisto-, webhotelli- ja huolenpitopalvelut.

Olemme luotettava ja osaava kumppani ja meillä on tunnetusti korkea asiakastyytyväisyys. Asiakkaan ja projektin koosta riippumatta tuotamme palvelut aina ammattitaidolla – laadusta tinkimättä. Mediakummun ammattilaisilla on yli 20 vuoden kokemus verkkosivuprojekteista ja mainossuunnittelusta.

Mediakummun asiakkaana yrityksesi verkkoläsnäolo on luotettavan ja osaavan kumppanin hallussa!

Mediakummusta saat viiden tähden verkkosivut

Näyttävät WordPress-kotisivut

Toteutamme yrityksellesi kotisivut, jotka toimivat kaikilla päätelaitteilla ja joilla tavoitat vanhat sekä uudet asiakkaasi.

  • Helposti itse päivitettävät kotisivut
  • Uniikki, yrityksesi näköinen ulkoasu
  • Ei valmispohjia
  • Mobiiliyhteensopivat
  • Webhotelli, verkkotunnus ja huolenpito
  • 100% kotimainen

Viimeistelty lopputulos antaa luotettavan mielikuvan yrityksestäsi ja luo menestyksellistä liiketoimintaa. Oikein tehtynä kotisivuprojekti maksaa nopeasti itsensä takaisin.

Lue lisää kotisivupalveluistamme
Tutustu kotisivureferensseihin
Kysy tarjous!

WooCommerce-verkkokaupat

Näyttävät ja modernit verkkokaupat juuri sinun tarpeiden ja yritysilmeen mukaisena. Huolehdimme että yrityksesi verkkokauppa toimii kaikilla päätelaitteilla moitteettomasti, yksityiskohdat huomioituna ja hiottuna. Oikein suunniteltuna ja toteutettuna verkkokauppa on hintansa arvoinen sijoitus.

  • Kustannustehokas ja turvallinen
  • Helppo sisällönhallinta
  • Autamme ja opastamme
  • Laajennettavissa ja räätälöitävissä

Lue lisää verkkokaupoistamme
Verkkokauppa case-esittelyjä
Kysy tarjous!

WordPress-huolenpitopalvelulla säästätte työtunteja ja saatte mielenrauhaa - Mediakumpu WordPress-kotisivut

WordPress-huolenpito­palvelut

Tarjoamme kattavaa huolenpitoa yrityksesi WordPress-sivustoille ja verkkokauppoihin.

WordPress-kotisivujen ja WooCommerce-verkkokauppojen moitteeton toiminta vaatii jatkuvaa ja säännöllistä huolenpitoa. Huolenpito­palvelun avulla sivustonne ylläpito, tietoturva ja päivitykset ovat hyvissä käsissä. Huolenpito­palvelun avulla säästätte itseltänne työtunteja tärkeämpiin tehtäviin, kun huolehdimme sivustosi ja verkkokauppasi toimivuuden jatkumisesta.

Lue lisää huolenpitopalvelusta
Kysy tarjous!

Hakukone­optimointi

Google-optimointi lisää sivuston löydettävyyttä, näkyvyyttä, ja sitä kautta liikennettä – ammattimaisesti tehty SEO kasvattaa siis myös yrityksesi myyntiä! Hakukoneoptimoinnilla saat pitkäkestoisia vaikutuksia sivustosi kävijämääriin.

Lue lisää hakukoneoptimoinnista
Referenssejä hakukoneoptimoinnista
Kysy tarjous!

Nopea ja kotimainen webhotelli

Mediakumpu tarjoaa 100% kotimaisen, nopean ja toimintavarman kotisivutilan yrityksesi sivuston ylläpitoon. Peruspaketin lisäksi saat meiltä myös juuri Sinun tarpeisiisi sopivat räätälöidyt ratkaisut.

Lue lisää webhotellipalveluista
Kysy tarjous!

Mediakumpu, Graafinen suunnittelu Joensuu | Karelian Lihajaloste Vekeba Seitan esitteet

Mainostoimistopalvelut

Yrityksen graafinen ilme, verkkosivusto, mainospohjat, esitteet ja käyntikortit ovat isossa roolissa luomassa yksilöllistä, luotettavaa ja yhdenmukaista kuvaa yrityksestäsi ja ovat merkittävä kilpailuvaltti sekä viestivät asiakkaillesi että yrityksesi hoitaa liike­toimintaansa ammattimaisesti. Hyvin suunnitellun yritysilmeen avulla lisäät myyntiä ja erotut kilpailijoistasi. Mediakummusta saat kaikki nämä palvelut - ammattitaidolla.

Lue lisää mainostoimistopalveluista
Graafisen suunnittelun referenssejä
Kysy tarjous!

Graafinen suunnittelu - digimarkkinointi - Mediakumpu

Videotuotanto

Tiesitkö, että liikkuvan kuvan merkitys yritysmarkkinoinnissa kasvaa jatkuvasti? Kauttamme saat videot mm. yritysesittelyihin, somekampanjoihin, Digital Signage -käyttöön sekä ulkonäyttöihin.

Lue lisää videotuotannoista
Referenssejä videotuotannosta
Kysy tarjous!

Drone 4K ilmakuvaukset Joensuun alueella Mediakummusta

Ilmakuvaukset

Tarjoamme yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille 4K drone-ilmakuvauksia still-kuvista mainosvideoihin. Ilmakuvauksia voi soveltaa mm. kiinteistöjen myynnissä, mainosvideoissa, tuotekuvauksissa ja yritysesittelyissä.

Lue lisää ilmakuvauksista
Referenssejä videotuotannosta
Kysy tarjous!

Tuotekuvaus verkkosivuille ja verkkokauppoihinJoensuussa Mediakummusta

Valokuvaus ja tuotekuvaukset

Näyttävä ja laadukas kuvitus kotisivuillesi, verkkokauppaasi ja markkinointimateriaaleihisi lisää myyntiä, bränditietoisuutta ja yrityksesi luotettavuutta. Meiltä saat valokuvausta, ilmakuvauksia, henkilöstökuvauksia ja tuotekuvausta yrityksesi kattaviin tarpeisiin.

Tutustu valokuvauspalveluihimme
Kysy tarjous!

Google Business yritysprofiilin avulla lisäät näkyvyyttä verkossa

Kauttamme saat tärkeät yritystietosi esille Googlessa. Yritys- ja yhteystietojesi lisäksi yhtenäinen ilme verkkosivujen ja Google-hakutietojen kanssa rakentaa yrityksesi yhtenäistä brändiä. Näin tarjoat hakijalle kotisivujesi lisäksi olennaiset tiedot ja palvelut yrityksestäsi.

Kysy lisää Google Business-profiilista

Verkkopalvelujen saavutettavuus

Saavutettavuusohjeistusta noudattamalla varmistetaan, että esimerkiksi näkövammaisten käyttäjien ruudunlukuohjelmat tai muu avustava teknologia pystyy tulkitsemaan sivun sisältöä oikein ja käyttäjä pystyy hyödyntämään verkkopalvelun toiminnallisuuksia. Toteutuksistamme mm. seuraavat WordPress-sivustot täyttävät WCAG 2.1 AA-tason saavutettavuus­vaatimukset. Käy tutustumassa sivustoihin ja kysy meiltä tarjous!

Evantia saavutettavuusverkossa.fi
Evantia tulkkitilaus.fi
Ehta Henkilöstöpalvelut
Evantia
Kostamokoti

Hakukoneoptimoinnilla pitkäkestoisia vaikutuksia - Mediakumpu

Luomme yrityksellesi menestyksellistä liiketoimintaa

Varmistetaan yhdessä että yrityksesi ilme on kunnossa niin verkossa kuin printissäkin – viimeistelty lopputulos antaa uskottavan mielikuvan yrityksestäsi ja luo menestyksellistä liiketoimintaa.

Kysy tarjous!

Nostetaan yhdessä yrityksesi sille tasolle, mille se kuuluu – eli huipulle - Mediakumpu WordPress-kotisivut ja WooCommerce-verkkokaupat

Tutustu töihimme

Asiakkaaltamme kuultua: "Meidän toiminnan tarpeet ja toiveet ymmärrettiin täysin ja projektin toteutus oli täys 10! Yhteydenpito sujui loistavasti ja ei tarvinnut huolehtia ollenkaan projektin etenemisestä. Tulevassa mielellään tehdään uusia projekteja yhdessä Mediakummun kanssa lisää! Suosittelen"

Tutustu töihimme täältä
Kysy tarjous!