WordPress-kotisivut

Mediakummusta saat yrityksellesi näyttävät ja toimivat WordPress-kotisivut ja WooCommerce-verkkokaupat. Luomme tyylikkäitä ja ajanmukaisia, asiakaskohtaisesti räätälöityjä verkkosivustoja joiden ylläpito ja sisällönhallinta on helppoa.

Mediakummusta saat näyttävät ja toimivat kotisivut joita ei tarvitse peitellä - Mediakumpu WordPress-kotisivut

Mediakummusta saat yrityksellesi näyttävät ja toimivat kotisivut, joita ei tarvitse peitellä

Tarjoamme yrityksellesi näyttävät ja modernit kotisivut ja verkkokaupan juuri sinun tarpeiden ja yritysilmeen mukaisena – sisältöjen ehdoilla. Huolehdimme että yrityksesi verkkosivut toimivat kaikilla päätelaitteilla moitteettomasti, yksityiskohdat huomioituna ja hiottuna.

Sivustosi on täysin räätälöitävissä ja laajennettavissa tarpeittesi mukaan ja ylläpitäminen on helppoa – kaikki ominaisuudet aina käytössäsi.

WordPress-kotisivut, jotka ovat suunniteltu aina tarpeittesi mukaiseksi - Mediakumpu WordPress-kotisivut

Kotisivut, jotka ovat aina suunniteltu tarpeittesi mukaiseksi

Suunnittelemamme kotisivut ovat mietitty aina alusta pitäen yrityksesi tarpeiden mukaiseksi. Meiltä saat myös aina ideoita rakenteeseen, kuvitukseen ja sisältöihin. Viimeistelty lopputulos antaa luotettavan mielikuvan yrityksestäsi ja luo menestyksellistä liiketoimintaa.

Tutustu töihimme

Kysy tarjous!

Kustannustehokas ja turvallinen ratkaisu - Mediakumpu WordPress-kotisivut

Kustannustehokas ja turvallinen ratkaisu

Kotisivu- ja verkkokaupparatkaisumme ovat kustannustehokkaita ja turvallisia niin pienyrityksille kuin suuremmillekin toimijoille. Saman katon alta saat myös muut tarvitsemasi mainostoimistopalvelut, olipa yrityksesi minkäkokoinen tai -näköinen tahansa.

Kun tarvitset apua tai neuvoa verkkosivujen toimivuuden tai kehittämisen suhteen, ole meihin rohkeasti yhteydessä!

WordPress-huolenpitopalvelulla säästätte työtunteja ja saatte mielenrauhaa - Mediakumpu WordPress-kotisivut

WordPress-huolenpitopalvelulla säästätte työtunteja ja saatte mielenrauhaa

Huolenpitopalvelun avulla pidämme huolta kotisivujesi WordPress-päivityksistä, tietoturvasta ja varmuuskopioinnista palvelutasosi mukaisesti. Oikein asennettuna, suojattuna ja ylläpidettynä WordPress-sivustosi on turvallinen ja aina käytettävissä. Ylläpitämätön WordPress muuttuu nopeasti haavoittuvaiseksi ja mahdollisista korjaustoimenpiteistä syntyvät kustannukset ovat yleensä paljon suuremmat kuin huolenpitopalvelu.

Huolenpitopalvelumme alk. 25 €/kk + alv. Lue tarkemmin mitä huolenpito sisältää.

Saavutettavat WordPress-verkkopalvelut - Mediakumpu

Saavutettavat verkkopalvelut

Mediakummun kautta saat WCAG 2.1 vaatimukset täyttävät verkkosivustot

WCAG eli Web Content Accessibility Guidelines, suomeksi verkkosisällön saavutettavuusohjeet, on kansainvälinen ohjeistus verkkosisältöjen saavutettavuudesta. Ohjeistuksen tavoitteena on varmistaa, että myös vammaiset tai eri tavoin toimintarajoitteiset ihmiset voivat itsenäisesti käyttää verkkopalveluja.

Mediakummun kautta saat saavutettavat verkkopalvelut jotka täyttävät WCAG-standardin vaatimukset.