Google Business yritysprofiili

Googlen Business-profiililla varmistat että yrityksesi löytyy netissä

Kauttamme saat tärkeät yritystietosi esille Googlen hakupalvelussa. Yritys- ja yhteystietojesi lisäksi yhtenäinen ilme verkkosivujen ja Google-hakutietojen kanssa rakentaa yrityksesi brändiä ja yrityskuvaa. Näin tarjoat asiakkaillesi kotisivujen lisäksi olennaiset tiedot ja palvelut yrityksestäsi muissakin kanavissa.

Mediakummusta saat näyttävät ja toimivat verkkokaupat joita ei tarvitse peitellä - Mediakumpu WooCommerce-verkkokaupat

Google Business -näkyvyys on tärkeä yritykselle

Jo lähes kaikki suomalaisista käyttää Googlen hakupalveluita. Kun etsit Googlesta palvelua, nousevat hakutuloksissa esiin vain ne yritykset, joiden verkkosivusto ja Google Business tili ovat kunnossa. Hallinnoimme palveluna yrityksesi verkkonäkyvyyttä ja voit keskittyä omaan liiketoimintasi kehittämiseen.

Jos et ylläpidä Google-yritysprofiiliasi, on se avoin kenen tahansa päivitettäväksi. Tällöin et voi vastata tietojen oikeellisuudesta etkä voi hallita sitä, mitä tietoja yrityksestäsi näkyy verkossa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Google Analytics 4 kävijäseuranta

Google Analytics on Googlen tarjoama web-analytiikkatyökalu, jolla seurataan ja mitataan kotisivujesi ja verkkokauppasi liikennettä ja sivuston toimivuutta.

Huom! Nykyinen Google Universal Analytics lopettaa analytiikkadatan keräämisen 1.7.2023. Olethan ajoissa ja päivitetään sivustosi ajan tasalle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää