Graafinen suunnittelu

Mediakummusta saat näyttävää graafista suunnittelua ja mainostuotantoa niin printtiin kuin verkkoonkin, kokoon kuin kokoon – juuri tarpeidesi mukaan.

Tutustu graafisen suunnittelun palveluihin

Brändäys

Hyvin suunnitellun yritysilmeen avulla lisäät myyntiä ja erotut kilpailijoistasi. Yrityksen graafinen ilme, verkkosivusto, mainospohjat, esitteet ja käyntikortit ovat isossa roolissa luomassa yksilöllistä, luotettavaa ja yhdenmukaista kuvaa yrityksestäsi ja ovat merkittävä kilpailuvaltti sekä viestivät asiakkaillesi että yrityksesi hoitaa liike­toimintaansa ammattimaisesti.

Lue lisää brändäyksestä

Ilmakuvaukset

Toteutamme yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille laadukkaita ja edullisia 4K drone-ilmakuvauksia eri tarkoituksiin pääasiassa Joensuun seudulla. Olemme virallinen drone-operaattori.

Tutustu ilmakuvauspalveluihin

Valokuvaus

Luo sivustollesi, verkkokauppaasi tai yrityksesi materiaaleihin yksilöllinen, ammattimainen ilme näyttävien ja laadukkaiden kuvien avulla.

Tutustu valokuvauspalveluihin

Videotuotanto

Etsitkö toteuttajaa someen videomainoksille tai videokansikuvalle, tarvitsetko videomainoksen yrityksellesi printtimainoksistasi nettiin tai haluatko bändillesi musiikkivideon?

Tutustu videotuotantoihin

Painopalvelut

Asiakkaamme saavat kaikki tarvitsemansa painotuotteet ja tuotteet toimistoon niin mittatilaustöissä kuin varastotuotteissakin – helposti ja vaivattomasti yhdessä yhteistyökumppanimme Lasermedian kautta.

Tutustu painopalveluihin

Ota yhteyttä!

Nostetaan yhdessä yrityksesi sille tasolle, mille se kuuluu – eli huipulle!

050 597 9565
jouni@mediakumpu.fi

Lähetä tarjouspyyntö

Yhteystiedot

Mediakumpu on täyden palvelun WordPress -asiantuntija sekä graafisen suunnittelun moniosaaja

info@mediakumpu.fi
050 597 9565