Saavutettavat kotisivut

Eri tavoin toimintarajoitteiset ihmiset voivat itsenäisesti käyttää verkkopalveluja, kun saavutettavuusvaatimukset ovat huomioituna verkkosivuston suunnittelussa ja tuotannossa.

Mediakummun kautta saat WCAG 2.1 saavutettavuus­vaatimukset täyttävät verkkosivustot

Tutustu saavutettaviin kotisivuihin

Saa­vu­tet­ta­vuus verk­ko­pal­ve­luis­sa

Saavutettavuus on yhdenvertaisuuden edistämistä. Saavutettava verkkopalvelu on kaikkien ihmisten käytettävissä mahdollisimman helposti.

Saavutettavuus verkkopalveluissa

Saavutettavat PDF:t

Kauttamme saat myös saavutettavat pdf-tiedostot, jotka täyttävät WCAG 2.1 -kriteerit tasoilla A ja AA – dokumentin ulkoasusta tinkimättä.

Saavutettavan dokumentin ei tarvitse olla tylsän näköinen. Suunnittelemme pdf-tiedostot aina myös visuaalisesti houkutteleviksi.

Tutustu saavutettaviin dokumentteihin

Asiakkailtamme kuultua

Olemme luotettava ja osaava kumppani ja meillä on tunnetusti korkea asiakastyytyväisyys. Yrityksesi verkkoläsnäolo on Mediakummussa luotettavan ja osaavan kumppanin hallussa!

Lähtötilanne ja projekti onnistuivat hyvin. Tunsimme Mediakummun työn jäljen entuudestaan ja saatoimme luottaa heidän ammattitaitoon. Lopputulos ei pettänyt tälläkään kertaa. Toiveemme kuultiin erinomaisesti ja ne otettiin huomioon upeasti.
Jarkko Åström, Consultor Oy
Tehokasta ja luovaa työtä suunnitellussa aikataulussa. Saimme toivomiimme kehityskohteisiin yksilölliset ja onnistuneet ratkaisut. Visuaalisuudesta olimme erityisen tyytyväisiä. Lopputulos ylitti odotuksemme.
Petri Moilanen, JH-Lämpö Oy
Iso kiitos mutkattomasta projektin toteutuksesta. Meidän toiminnan tarpeet ja toiveet ymmärrettiin täysin ja projektin toteutus oli täys 10! Yhteydenpito sujui loistavasti ja ei tarvinnut huolehtia ollenkaan projektin etenemisestä. Tulevassa mielellään tehdään uusia projekteja yhdessä Mediakummun kanssa lisää! Suosittelen.
Zelia Dalla Valle, Dalla Valle Oy
Kaikki sivuihin liittyvät toiveemme toteutettiin. Sivujen visuaalinen ilme on raikas ja moderni sekä käytettävyys mm. saavutettavuusvaatimuksien mukainen. Mediakummun kanssa kommunikointi on ollut ratkaisukeskeistä ja mutkatonta.
Mirjam Kempas, Evantia
Kokonaisuudessaan projekti onnistui mallikkaasti heti alusta alkaen, aina valmiiseen julkaisuun asti. Toiveitamme kuunneltiin ja ideat muutettiin toimiviksi ratkaisuiksi. Toteutuksella saatiin nykyaikaiset sekä myyvemmät sivut eli juuri sitä mitä haettiinkin.
Olli Kuronen, Sähköasennus Kuronen
Jouni Karppanen at Mediakumpu has done an excellent job in listening to my ideas as well as in a gentle way guided me in the world of web design and function. I recommend Jouni as a positive, totally reliable and talented, hardworking guy. The best ’webguy’ I can imagine.
Anneli Magnusson aka the artist PANDORA
Palvelu on ollut aina ihan mielettömän hyvää ja olette pystyneet tarvittaessa nopeastikin tekemään muutoksia. On mahtavaa, että teiltä kysyessä ei ole kynnystä kysyä tyhmiä tai apua ihan yksinkertaisiinkin juttuihin.
Honkalampi-säätiö
Yhteistyö oli erittäin sujuvaa ja ammattitaitoista. Kysymyksiin saimme selkeät vastaukset, eikä tarvinnut kysyä samasta asiasta uudestaan, mikä oli tärkeä kokemus nettisivuista muuten ymmärtämättömälle henkilölle!
Taina Alastalo, Visus Terveyteen
Verkkokauppa alkoi jauhamaan tulosta välittömästi julkaisun jälkeen! Lopputulos ylitti vaatimukset ja odotukset – kaikki asiakkaan toiveet toteutettiin. Kaikki viestinkanavat käytössä, kommunikointi sujui ymmärrettävästi maallikollekin.
Pasi Karjalainen, Porin Matti
Kiitos Mediakumpu ja Jouni! Majatalo Pikkuprihan sivujen teko sujui meidän kantilta tosi luonnikkaasti ja jouhevasti. Ollaan erittäin tyytyväisiä tähän astisesta. Meistähän ette ihan vielä pääse eroon.
Elina Haavisto-Virtanen, Majatalo Pikkupriha
Aivan kymppi projekti! Yhteydenpito koko projektin ajan huippuluokkaa. Väliaikaselvityksiä saimme pyytämättä ja muutenkin asiakas pidettiin hyvin perillä missä mennään. Yhteydenpito 100-0 parempaa kuin aiemman kumppanimme kanssa. Mediakummun Jouni ja Matias saivat homman kerralla maaliin!
Toni Haatainen, Myyntipäällikkö, Manilla Oy
Verkkokauppa­projekti meni sujuvasti maaliin alusta loppuun saakka. Kaikki mitä osasin pyytää saatiin toteutettua. Saimme rahallemme vastinetta – sivusto on saanut erittäin hyvää palautetta.
Jarkko Pääkkönen, Nurmeksen Teräsmyynti, PAMECO
Ero vanhojen ja uusien sivujen välillä on valtava. Sivut ovat nyt visuaalisesti houkuttelevat, asiakkaamme pystyvät tekemään ostoksia verkkokaupassa sujuvasti ja valikoiman päivittäminen on helppoa, koska tekniikka kaiken takana on tuotu tähän päivään. Saimme vastinetta rahoillemme.
Kustannus-Mäkelä

Ota yhteyttä!

Nostetaan yhdessä yrityksesi sille tasolle, mille se kuuluu – eli huipulle!

050 597 9565
jouni@mediakumpu.fi

Lähetä tarjouspyyntö

Yhteystiedot

Mediakumpu on täyden palvelun WordPress -asiantuntija sekä graafisen suunnittelun moniosaaja

info@mediakumpu.fi
050 597 9565