Blogi

Vinkkejä verkkokaupan toteutukseen

Teknisesti nykyaikaisesti toteutettu verkkokauppa-alusta, houkutteleva ulkoasu ja toimiva käyttöliittymä, laadukkaat tuotteet ja hyvät tuotekuvat, blogi tutustuttamaan tuotteisiin ja palveluihin, chat/whatsapp-yhteydenotto, hakukoneoptimoitu sisältö ja nopea sekä luotettava webhotelli. Siinä muutamia ominaisuuksia toimivan verkkokaupan reseptiksi.

Lue artikkeli

Nettisanastoa – mitä tarkoittaa mitäkin?

Nettiin ja kotisivuihin liittyvissä asioissa tulee välillä vastaan sellaista ammattisanastoa, josta ei ymmärrä puoliakaan. Avataanpas hieman nettislangia tässä artikkelisarjan ensimmäisessä osassa. Mitä tarkoittaa mm. WP, H1, leiska, herokuva tai SSL?

Lue artikkeli

Parhaat kuvavalinnat kotisivuillesi

Hyvään kuvitukseen kannattaa aina panostaa, niin kotisivuilla kuin missä tahansa muissakin yrityksen markkinointimateriaaleissa. Laadukas ja oikeanlainen kuvitus antaa luotettavamman kuvan yrityksestäsi ja asiakas viihtyy sivustollasi pitempään.

Lue artikkeli

Parhaat Google-fontit kotisivuillesi

Oikea fonttivalinta on yksi tärkeimmistä asioista kotisivuillesi. Fontin pitää kuvastaa yrityksesi toimialaa ja tukea graafista ilmettäsi, ovathan ne osa yrityksen visuaalista kokonaisuutta. Fonteilla luot oikeanlaista tunnelmaa ja luotettavuutta sivustollesi.

Lue artikkeli