Otsikko

Saavutettavuus on yhdenvertaisuuden edistämistä. Saavutettava verkkopalvelu on kaikkien ihmisten käytettävissä mahdollisimman helposti.

Suomessa laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta velvoittaa viranomaisia, julkisoikeudellisia laitoksia sekä osaa järjestöistä ja yksityisen sektorin organisaatioista noudattamaan saavutettavuusvaatimuksia. Laki pohjautuu EU:n saavutettavuusdirektiiviin. Julkisen sektorin verkkopalvelujen on oltava lain mukaisia 23.9.2020 mennessä, ja lain piirissä olevien yksityisen sektorin palvelujen viimeistään 1.1.2021.

Kysy tarjous!

Saavutettavuuden huomioiminen on myös asiakaslähtöisyyttä. Kun panostat saavutettavuuteen, panostat samalla myös palvelun käytettävyyteen – ja siitä hyötyvät ihan kaikki.

Saavutettavuuteen panostaminen voi olla liiketoiminnallisesti kannattavaa. Suomessa on arviolta yli miljoona ihmistä, joilla voi olla vaikeuksia asioida verkossa saavutettavuuspuutteiden vuoksi.

Saavutettava verkkopalvelu on teknisesti virheettömästi toteutettu, käyttöliittymältään selkeä ja sisällöltään ymmärrettävä seuraavien periaatteiden mukaisesti.

Ota yhteyttä!

Nostetaan yhdessä yrityksesi sille tasolle, mille se kuuluu – eli huipulle!

050 597 9565
jouni@mediakumpu.fi

Lähetä tarjouspyyntö

Yhteystiedot

Mediakumpu on täyden palvelun WordPress -asiantuntija sekä graafisen suunnittelun moniosaaja

info@mediakumpu.fi
050 597 9565