Joensuulainen mediatoimisto Mediakumpu

Mediakumpu on ketterä ja luotettava mediatoimisto, joka ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa. Kauttamme niin pienet kuin suuretkin yritykset ja yhteisöt saavat osaavaa, luotettavaa ja henkilökohtaista palvelua sekä korkealaatuisia tuotteita. Takaamme, että asiakkaamme saavat rahalleen vastinetta, ja hyötyä omaan liiketoimintaansa. Sijaitsemme Joensuussa, mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen sekä ulkomailla.

Kasvata sinäkin yrityksesi myyntiä ja näkyvyyttä Mediakummun palveluiden avulla!

Tutustu palveluihimme

Hakukoneystävällisen sisällön tuotanto - Mediakumpu

Kotisivut ovat yrityksesi tärkein myynnin työkalu

Kotisivujen ja verkkokauppojen ulkonäöllä ja varsinkin toimivuudella on valtava merkitys asiakkaan mielikuvaan yrityksestä – ja edelleen suoraan ostopäätökseen.

Tuotamme asiakkaillemme WordPress-verkkosivuratkaisut ja WooCommerce-verkkokaupat ketterästi ja laadukkaasti. Ymmärrämme hyvin asiakkaidemme liiketoimintaa, joten meidän tekemillämme sivuilla vierailu ei jätä kävijää kylmäksi. Tule Mediakummun asiakkaaksi ja yrityksesi verkkoläsnäolo on luotettavan ja osaavan kumppanin hallussa.

Tutustu referensseihimme

Näyttävää graafista suunnittelua ja mainos­tuotantoa

Saman katon alta saat myös muut tarvitsemasi mainostoimisto­palvelut, olipa yrityksesi minkäkokoinen tai -näköinen tahansa. Meiltä saat mm. esitteet, julisteet, käyntikortit, lahjakortit, mainokset, esittelyvideot, roll-upit ym. juuri sinun yrityksesi ilmeen mukaisena, tarvittaessa myös painopalveluineen.

Nostetaan yhdessä yrityksesi sille tasolle, mille se kuuluu – eli huipulle.

PLP Pääkkönen, Roll-up ja graafinen suunnittelu, messuosastot - Mediakumpu

Yli 20 vuoden luja kokemus verkosta ja printistä

Työntekijämme ovat rautaisia ammattilaisia, varustettuna vankalla  kokemuksella. Toimitusjohtaja/AD Jouni Karppasella on yli 20 v. kokemus tuhansista kotisivu- ja verkkokauppa­projekteista, sekä laaja tausta mainosalalta. Web-kehittäjä ja Mediakummun osakas Aleksi Leppänen on nuori lupaus jonka koodausjälki ei kalpene senioritasonkaan WordPress-koodaajien keskuudessa. Matias Vatanen on erittäin kokenut senioritason web kehittäjä, ongelmanratkaisija ja Mediakummun osakas, jonka käsissä haastavimmatkin caset hoituu laadukkaasti ja asiantuntevasti. Web-kehittäjä Matias Törrönen on WordPress-konkari ja rautainen koodauksen ammattilainen.

Suomalaisen koodin tunnistat merkistä

Koodia Suomesta ry rakentaa suomalaista yhteiskuntaa ja edistää ohjelmistokehityksen arvostusta Suomessa ja ulkomailla.

Koodia Suomesta -merkistä tunnistat täysin kotimaiset, Suomessa kehitetyt ja valmistetut ohjelmistotuotteet ja -palvelut. Suomessa tehdään maailman parasta koodia ja me Mediakummussa haluamme, että näin on jatkossakin.

Seuraamme kotisivujesi ja verkkokauppasi toimivuutta 24/7 - Mediakumpu WordPress-kotisivut

Tavoitteemme

Olipa kyse sitten verkosta tai printistä – olemme luotettava yhteistyökumppani, jolle menestyksekäs ja läheinen suhde asiakkaisiin on erityisen tärkeää.

Tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme verkkosivuja ja verkkokauppoja, jotka ovat nykyaikaisia, teknisesti laadukkaita, ulkoasultaan houkuttelevia sekä yritysten näkyvyyttä ja löydettävyyttä kasvattavia. Mediakummusta saat  kotisivujesi hakukoneoptimoinnin, webhotellin sekä WordPress-huolenpitopalvelut joten koko paketti hoituu suoraan yhdestä paikasta, vaivattomasti.

Visio

Visiomme on olla alamme huipulla.

Asiakkaillemme se tarkoittaa kumppania, joka tunnetaan huikeasta laadustaan. Tästä todisteena on erittäin korkea asiakastyytyväisyys.

Mediakumpu on kotisivujen ammattilainen

Meiltä löytyy vuosien kokemuksen tuomaa ymmärrystä asiakkaidemme tarpeille.

Sivusto- ja verkkokaupparatkaisumme eivät synny kaikki samasta muotista, vaan jokainen ratkaisumme on suunniteltu asiakkaan brändin mukaiseksi, yksilöllisesti ja laadukkaasti.

Lue referensseistämme asiakkaidemme kokemuksia – meillä on erittäin korkea asiakastyytyväisyys, ja sellaisena haluamme pitää asian jatkossakin.

Arvomme

Kumppanuus: Läheinen kumppanuus asiakkaiden kanssa on meille äärimmäisen tärkeää. Haluamme asiakas­suhteistamme pitkäaikaisia ja menestyksekästä liiketoimintaa tuottavia, kummallekin osapuolelle. Korkea asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia.

Laatu: Tekemästään työstä pitää pystyä olemaan ylpeä. Tämä idea kulkee meillä mukana kaikessa mitä teemme ja tuotamme.

Rehellisyys: Hyvä liiketoimintatapa on meille kaiken toiminnan A ja O. Toimintamme on riippumatonta, laadukasta ja rehellistä. Asiakkaiden tuotteiden, palveluiden ja ratkaisujen valinta tapahtuu aina itsenäisesti.

Miksi Mediakumpu?

Olemme pieni mediatoimisto, joten asiakkaalla on aina suora, henkilökohtainen kontakti työntekijöihimme. Tämä takaa nopean reagoinnin kaikissa tilanteissa.

Kuuntelemme asiakkaan tarpeita ja tarjoamme ratkaisuja, jotka ylittävät asiakkaan odotukset. Olemme kotisivujen ja verkkokauppojen asiantuntija sekä graafisen suunnittelun moniosaaja, jottei asiakkaidemme tarvitse olla.

Asiakkailtamme kuultua

Olemme luotettava ja osaava kumppani ja meillä on tunnetusti korkea asiakastyytyväisyys. Yrityksesi verkkoläsnäolo on Mediakummussa luotettavan ja osaavan kumppanin hallussa!

Toiminut moitteettomasti. Palvelu ystävällistä. Nopeasti reagoitu pyyntöihin. Suosittelemme Mediakumpua muillekin yrityksille kumppaniksi!
Jarno Linnolahti, Joensuun Jääkarhut ry
Lähtötilanne ja projekti onnistuivat hyvin. Tunsimme Mediakummun työn jäljen entuudestaan ja saatoimme luottaa heidän ammattitaitoon. Lopputulos ei pettänyt tälläkään kertaa. Toiveemme kuultiin erinomaisesti ja ne otettiin huomioon upeasti.
Jarkko Åström, Consultor Oy
Mediakummun hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen - toteutus vastaa hintaa. Kaikissa toteutuksissa lähdettiin asiakkaan näkemyksestä liikkeelle. Vastaavat erittäin nopeasti viesteihin ja pyydetyt muutokset ovat suoritettuna minuuteissa.
Patrik Lauhaluoma, Sensiprima Oy
Tehokasta ja luovaa työtä suunnitellussa aikataulussa. Saimme toivomiimme kehityskohteisiin yksilölliset ja onnistuneet ratkaisut. Visuaalisuudesta olimme erityisen tyytyväisiä. Lopputulos ylitti odotuksemme.
Petri Moilanen, JH-Lämpö Oy
Projekti sujui alusta lähtien sujuvasti ja yhteistyö Mediakummun kanssa oli vaivatonta. Saimme sellaisen sivuston, josta olimme puhuneetkin. Mielestämme hinta/laatu-suhde tällä projektilla oli hyvä! Kommunikointi oli erittäin sujuvaa koko projektin ajan ja sen jälkeen.
Arttu Vattulainen, Run Revolution
Iso kiitos mutkattomasta projektin toteutuksesta. Meidän toiminnan tarpeet ja toiveet ymmärrettiin täysin ja projektin toteutus oli täys 10! Yhteydenpito sujui loistavasti ja ei tarvinnut huolehtia ollenkaan projektin etenemisestä. Tulevassa mielellään tehdään uusia projekteja yhdessä Mediakummun kanssa lisää! Suosittelen.
Zelia Dalla Valle, Dalla Valle Oy
Kaikki sivuihin liittyvät toiveemme toteutettiin. Sivujen visuaalinen ilme on raikas ja moderni sekä käytettävyys mm. saavutettavuusvaatimuksien mukainen. Mediakummun kanssa kommunikointi on ollut ratkaisukeskeistä ja mutkatonta....
Mirjam Kempas, Evantia
Kokonaisuudessaan projekti onnistui mallikkaasti heti alusta alkaen, aina valmiiseen julkaisuun asti. Toiveitamme kuunneltiin ja ideat muutettiin toimiviksi ratkaisuiksi. Toteutuksella saatiin nykyaikaiset sekä myyvemmät sivut eli juuri sitä mitä haettiinkin.
Olli Kuronen, Sähköasennus Kuronen
Jouni Karppanen at Mediakumpu has done an excellent job in listening to my ideas as well as in a gentle way guided me in the world of web design and function. I recommend Jouni as a positive, totally reliable and talented, hardworking guy. The best ’webguy’ I can imagine.
Anneli Magnusson aka the artist PANDORA
Asiat hoitui hyvin ja nopeasti. Suosittelemme Mediakumpua muillekin yrityksille kumppaniksi!
Liperin Kiinteistöhuolto
Palvelu on ollut aina ihan mielettömän hyvää ja olette pystyneet tarvittaessa nopeastikin tekemään muutoksia. On mahtavaa, että teiltä kysyessä ei ole kynnystä kysyä tyhmiä tai apua ihan yksinkertaisiinkin juttuihin.
Honkalampi-säätiö
Yhteistyö oli erittäin sujuvaa ja ammattitaitoista. Kysymyksiin saimme selkeät vastaukset, eikä tarvinnut kysyä samasta asiasta uudestaan, mikä oli tärkeä kokemus nettisivuista muuten ymmärtämättömälle henkilölle! Suosittelemme...
Taina Alastalo, Visus Terveyteen
Verkkokauppa alkoi jauhamaan tulosta välittömästi julkaisun jälkeen! Lopputulos ylitti vaatimukset ja odotukset – kaikki asiakkaan toiveet toteutettiin. Kaikki viestinkanavat käytössä, kommunikointi sujui ymmärrettävästi maallikollekin. Suosittelemme...
Pasi Karjalainen, Porin Matti
Kiitos Mediakumpu ja Jouni! Majatalo Pikkuprihan sivujen teko sujui meidän kantilta tosi luonnikkaasti ja jouhevasti. Ollaan erittäin tyytyväisiä tähän astisesta. Meistähän ette ihan vielä pääse eroon.
Elina Haavisto-Virtanen, Majatalo Pikkupriha
Aivan kymppi projekti! Yhteydenpito koko projektin ajan huippuluokkaa. Väliaikaselvityksiä saimme pyytämättä ja muutenkin asiakas pidettiin hyvin perillä missä mennään. Yhteydenpito 100-0 parempaa kuin aiemman kumppanimme kanssa. Mediakummun Jouni ja Matias saivat homman kerralla maaliin!
Toni Haatainen, Myyntipäällikkö, Manilla Oy
Verkkokauppa­projekti meni sujuvasti maaliin alusta loppuun saakka. Kaikki mitä osasin pyytää saatiin toteutettua. Saimme rahallemme vastinetta – sivusto on saanut erittäin hyvää palautetta. Suosittelemme Mediakumpua...
Jarkko Pääkkönen, Nurmeksen Teräsmyynti, PAMECO
Ero vanhojen ja uusien sivujen välillä on valtava. Sivut ovat nyt visuaalisesti houkuttelevat, asiakkaamme pystyvät tekemään ostoksia verkkokaupassa sujuvasti ja valikoiman päivittäminen on helppoa, koska tekniikka kaiken takana on tuotu tähän päivään. Saimme vastinetta rahoillemme.
Kustannus-Mäkelä
Mediakummun ja Ravintola Uuniperunan yhteistyö onnistui erinomaisesti - toiveiden mukaan suunnitellusta logosta tuli aivan supersympaattinen. Nettisivustolle toteutettiin nopeasti näyttävä ja toimiva ulkoasu sekä tarvitsemamme ominaisuudet. Nettisivuston ulkoisessa auditoinnissa todettiin, että mm. taitto ja tekniikka on viimeisen päälle kunnossa.
Ravintola Uuniperuna

Mediakummun asiantuntijablogi

Ota yhteyttä!

Nostetaan yhdessä yrityksesi sille tasolle, mille se kuuluu – eli huipulle!

050 597 9565
jouni@mediakumpu.fi

Lähetä tarjouspyyntö

Yhteystiedot

Mediakumpu on täyden palvelun WordPress -asiantuntija sekä graafisen suunnittelun moniosaaja

info@mediakumpu.fi
050 597 9565