Mediakumpu Oy

Mediakumpu on ketterä joensuulainen mainostoimisto, joka on erikoistunut räätälöityihin WordPress-verkkosivuratkaisuihin ja verkkokauppoihin sekä mainostuotantoihin.

Luotettava ja osaava kumppanisi verkossa ja printissä

Toimitusjohtaja/AD Jouni Karppasella on yli 20 vuoden kokemus lukemattomista kotisivu- ja verkkokauppaprojekteista sekä laaja kokemus mainosalalta. Web-kehittäjä ja Mediakummun toinen osakas Aleksi Leppänen on alansa nuori lupaus jonka koodausjälki ei kalpene senioritasonkaan WordPress-koodaajien keskuudessa. Myös web-kehittäjä Matias Törrönen on WordPress-konkari ja rautainen ammattilainen.

Yhdessä olemme Mediakumpu – luotettava ja osaava kumppanisi verkossa ja printissä. Korkealaatuinen viestintä luo menestyksellistä liiketoimintaa.

Tavoitteemme

Tuotamme laadukkaita ja näyttäviä WordPress-verkkosivuja ja verkkokauppoja jotka tukevat ja tehostavat asiakkaidemme liiketoimintaa ja näkyvyyttä. Asiakkaamme saavat käyttöönsä meiltä myös kattavat WordPress-huolenpito- sekä mainostoimistopalvelut.

Miksi valita Mediakumpu?

Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja tarpeita. Tarjoamamme sivustoratkaisut suunnitellaan yrityksenne brändin mukaiseksi – teknisesti ja ulkoasultaan laadukkaiksi jotka tuovat lisäarvoa yrityksenne liiketoimintaan. Suunnittelemamme sivustot ovat turvallisia ja helppoja ylläpitää. Kauttamme saat myös WCAG 2.1 saavutettavuusvaatimukset täyttävät verkkosivustot. Mediakummun WordPress-huolenpitopalvelun avulla säästätte yrityksellenne huolettomia työtunteja tietäen että sivustot ovat hyvissä käsissä. Kauttamme saatte myös kattavat mainostoimistopalvelut, mm. mainostuotannot sekä graafisen suunnittelun.

Visio

Mediakummun visio on olla alansa houkuttelevampia ja laadukkaimpia palveluntarjoajia.

Arvot

Kumppanuus

Toimimme lähellä asiakkaitamme. Haluamme luoda asiakkaidemme kanssa pitkäaikaisia, menestyksellistä liiketoimintaa tuottavia laadukkaita palveluita.

Tiimityö

Henkilöstömme on osaavaa, sitoutunutta ja motivoitunutta. Tuemme innovatiivista ja aloitteellista työilmapiiriä.

Laatu

Seisomme aina ylpeänä tuottamiemme palvelujen takana. We made this!

Rehellisyys

Valitsemme asiakkaillemme tuotteet, palvelut ja ratkaisut itsenäisesti ja toimimme laadukkaasti, riippumattomasti ja rehellisesti. Noudatamme kaikessa toiminnassa hyvää liiketoimintatapaa.

Pyydä tarjous