Mediakumpu Oy

Mediakumpu on ketterä joensuulainen mainostoimisto, joka on erikoistunut räätälöityihin WordPress-verkkosivuratkaisuihin ja verkkokauppoihin sekä mainostuotantoihin.

Verkkosivut tuovat myyntiä tai ne vievät sitä. Me olemme keskittyneet ensiksi mainittuun.

Yrityksen verkkosivut ovat myynnin työkalu, ja sivujen ulkonäöllä ja toimivuudella on valtava merkitys asiakkaan mielikuvaan yrityksestä – ja edelleen suoraan ostopäätökseen.

Me Mediakummulla tuotamme asiakkaillemme WordPress-verkkosivuratkaisut ja verkkokaupat ketterästi ja laadukkaasti. Meillä on alalta laaja-alaista ja lujatekoista kokemusta, joten meidän tekemillämme sivuilla vierailu ei jätä kävijää kylmäksi.

Saman katon alta saat myös muut tarvitsemasi mainostoimistopalvelut, olipa yrityksesi minkäkokoinen tai -näköinen tahansa.

Nostetaan siis yhdessä yrityksesi sille tasolle, mille se kuuluu – eli huipulle.

Yli kahdenkymmenen vuoden luja kokemus niin verkosta kuin printistäkin

Meillä työntekijät ovat rautaisia ammattilaisia, varustettuna vankalla alan kokemuksella. Toimitusjohtaja/AD Jouni Karppasella on yli 20 vuoden kokemus lukemattomista kotisivu- ja verkkokauppaprojekteista sekä laaja tausta mainosalalta. Web-kehittäjä ja Mediakummun toinen osakas Aleksi Leppänen on nuori lupaus jonka koodausjälki ei kalpene senioritasonkaan WordPress-koodaajien keskuudessa. Myös web-kehittäjä Matias Törrönen on WordPress-konkari ja rautainen ammattilainen.

Olipa kyse sitten verkosta tai printistä, me olemme luotettava yhteistyökumppani, jolle menestyksekäs ja läheinen suhde asiakkaisiin on erityisen tärkeää.

Tavoitteemme

Tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme verkkosivut, jotka ovat teknisesti laadukkaat, ulkoasultaan houkuttelevat ja yrityksesi näkyvyyttä lisäävät. Tarvitsemasi WordPress-huolenpidon ja mainostoimistopalvelut saat myös kätevästi samasta osoitteesta.

Miksi valita Mediakumpu?

Meiltä löytyy pitkän kokemuksen tuomaa ymmärrystä asiakkaidemme tarpeille. Sivusto- ja verkkokaupparatkaisumme eivät synny kaikki samasta muotista, vaan jokainen ratkaisumme on suunniteltu asiakkaan brändin mukaiseksi, yksilöllisesti ja laadukkaasti.

Mediakummun WordPress-huolenpitopalvelu takaa sen, että sivustonne ovat osaavissa käsissä ja aina ajan tasalla, ja samalla yrityksenne säästää huolettomia työtunteja muuhun toimintaan. Kauttamme saat myös WCAG 2.1 saavutettavuus­vaatimukset täyttävät verkkosivustot.

Visio

VIsiomme on olla alamme huipulla. Asiakkaillemme se tarkoittaa kumppania, joka tunnetaan huikeasta laadustaan.

Arvot

Kumppanuus

Läheinen kumppanuus asiakkaiden kanssa on meille äärimmäisen tärkeää. Haluamme asiakassuhteistamme pitkäaikaisia ja menestyksekästä liiketoimintaa tuottavia, kummallekin osapuolelle.

Laatu

Tekemästään työstä pitää pystyä olemaan ylpeä. Tämä idea meillä kulkee mukana kaikessa mitä teemme ja tuotamme.

Rehellisyys

Hyvä liiketoimintatapa on meille kaiken toiminnan A ja O. Toimintamme on riippumatonta, laadukasta ja rehellistä. Asiakkaiden tuotteiden, palveluiden ja ratkaisujen valinta tapahtuu aina itsenäisesti.

Pyydä tarjous