Mediakumpu Oy

Olemme osaava ja kokenut mediatoimisto, joka on erikoistunut korkealaatuisiin WordPress-kotisivuihin ja WooCommerce-verkkokauppoihin

Olemme ketterä ja luotettava mediatoimisto, joka ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa. Kauttamme niin pienet, kuin suuretkin yritykset ja yhteisöt saavat osaavaa, luotettavaa ja henkilökohtaista palvelua sekä korkealaatuisia tuotteita. Takaamme, että asiakkaamme saavat rahalleen vastinetta, ja hyötyä omaan liiketoimintaansa. Palveluihimme kuuluvat myös mm. graafinen suunnittelu, mainostoimistopalvelut, hakukoneoptimointi sekä webhotelli- ja huolenpitopalvelut. Sijaitsemme Joensuussa, mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen sekä ulkomailla.

Kasvata sinäkin yrityksesi myyntiä ja näkyvyyttä Mediakummun palveluiden avulla!

Tutustu palveluihimme

Yrityksesi verkkosivut ovat myynnin työkalu

Kotisivujen ja verkkokauppojen ulkonäöllä ja varsinkin toimivuudella on valtava merkitys asiakkaan mielikuvaan yrityksestä – ja edelleen suoraan ostopäätökseen.

Tuotamme asiakkaillemme WordPress-verkkosivuratkaisut ja WooCommerce-verkkokaupat ketterästi ja laadukkaasti. Ymmärrämme hyvin asiakkaidemme liiketoimintaa, joten meidän tekemillämme sivuilla vierailu ei jätä kävijää kylmäksi. Tule Mediakummun asiakkaaksi ja yrityksesi verkkoläsnäolo on luotettavan ja osaavan kumppanin hallussa.

Tutustu referensseihimme

Suomalaisen koodin tunnistat merkistä

Koodia Suomesta ry rakentaa suomalaista yhteiskuntaa ja edistää ohjelmistokehityksen arvostusta Suomessa ja ulkomailla.

Koodia Suomesta -merkistä tunnistat täysin kotimaiset, Suomessa kehitetyt ja valmistetut ohjelmistotuotteet ja -palvelut. Suomessa tehdään maailman parasta koodia ja me Mediakummussa haluamme, että näin on jatkossakin.

Docus mainokset, Mediakumpu

Näyttävää graafista suunnittelua ja mainostuotantoa

Saman katon alta saat myös muut tarvitsemasi mainostoimisto­palvelut, olipa yrityksesi minkäkokoinen tai -näköinen tahansa. Meiltä saat mm. esitteet, julisteet, käyntikortit, lahjakortit, mainokset, esittelyvideot, roll-upit ym. juuri sinun yrityksesi ilmeen mukaisena, tarvittaessa myös painopalveluineen.

Nostetaan yhdessä yrityksesi sille tasolle, mille se kuuluu – eli huipulle.

Yli 20 vuoden luja kokemus verkosta ja printistä

Työntekijämme ovat rautaisia ammattilaisia, varustettuna vankalla kokemuksella. Toimitusjohtaja/AD Jouni Karppasella on yli 20 v. kokemus tuhansista kotisivu- ja verkkokauppa­projekteista, sekä laaja tausta mainosalalta. Web-kehittäjä ja Mediakummun osakas Aleksi Leppänen on nuori lupaus jonka koodausjälki ei kalpene senioritasonkaan WordPress-koodaajien keskuudessa. Matias Vatanen on erittäin kokenut senioritason web kehittäjä, ongelmanratkaisija ja Mediakummun osakas, jonka käsissä haastavimmatkin caset hoituu laadukkaasti ja asiantuntevasti. Web-kehittäjä Matias Törrönen on WordPress-konkari ja rautainen koodauksen ammattilainen.

Seuraamme kotisivujesi ja verkkokauppasi toimivuutta 24/7 - Mediakumpu WordPress-kotisivut

Tavoitteemme

Olipa kyse sitten verkosta tai printistä - olemme luotettava yhteistyökumppani, jolle menestyksekäs ja läheinen suhde asiakkaisiin on erityisen tärkeää.

Tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme verkkosivuja ja verkkokauppoja, jotka ovat nykyaikaisia, teknisesti laadukkaita, ulkoasultaan houkuttelevia sekä yritysten näkyvyyttä ja löydettävyyttä kasvattavia. Mediakummusta saat  kotisivujesi hakukoneoptimoinnin, webhotellin sekä WordPress-huolenpitopalvelut joten koko paketti hoituu suoraan yhdestä paikasta, vaivattomasti.

Mediakummusta saat viiden tähden verkkosivut

Visio

Visiomme on olla alamme huipulla.

Asiakkaillemme se tarkoittaa kumppania, joka tunnetaan huikeasta laadustaan. Tästä todisteena on erittäin korkea asiakastyytyväisyys.

WordPress-huolenpitopalvelulla säästätte työtunteja ja saatte mielenrauhaa - Mediakumpu WordPress-kotisivut

Miksi valita Mediakumpu?

Meiltä löytyy vuosien kokemuksen tuomaa ymmärrystä asiakkaidemme tarpeille.

Sivusto- ja verkkokaupparatkaisumme eivät synny kaikki samasta muotista, vaan jokainen ratkaisumme on suunniteltu asiakkaan brändin mukaiseksi, yksilöllisesti ja laadukkaasti.

Lue referensseistämme asiakkaidemme kokemuksia - meillä on erittäin korkea asiakastyytyväisyys, ja sellaisena haluamme pitää asian jatkossakin.

Arvomme

Kumppanuus: Läheinen kumppanuus asiakkaiden kanssa on meille äärimmäisen tärkeää. Haluamme asiakas­suhteistamme pitkäaikaisia ja menestyksekästä liiketoimintaa tuottavia, kummallekin osapuolelle. Korkea asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia.

Laatu: Tekemästään työstä pitää pystyä olemaan ylpeä. Tämä idea kulkee meillä mukana kaikessa mitä teemme ja tuotamme.

Rehellisyys: Hyvä liiketoimintatapa on meille kaiken toiminnan A ja O. Toimintamme on riippumatonta, laadukasta ja rehellistä. Asiakkaiden tuotteiden, palveluiden ja ratkaisujen valinta tapahtuu aina itsenäisesti.