Drone-ilmakuvaukset

Toteutamme yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille laadukkaita ja edullisia 4K drone-ilmakuvauksia eri tarkoituksiin pääasiassa Joensuun seudulla.

Virallinen drone-operaattoritunnuksemme on FIN8670096852782.

Katso alta refenssejämme ja kysy tarjous!

Dronekuvaus Savonlinna

Ilmakuvauksia voi soveltaa mm. näillä toimialoilla

  • Kiinteistönvälitys
  • Tuotekuvaukset
  • Yritysesittelyt
  • Maanmittaus
  • Ympäristönvalvonta
  • Markkinointi
  • Tonttikuvaus
  • Tapahtumat

Viestra, vesijohtolinjojen vesistöön painottamista

Viestra Oy toteuttaa myös maanrakentamisen ja vesirakentamisen palveluita. Videon työkohteessa painotetaan vesijohtolinjoja vesistöön Joensuun Ranta-Mutalassa. Lue lisää Viestran palveluista www.viestra.fi

Katso video Youtubessa

Muottituote, yritysesittelyvideo

Yrityksen markkinointimateriaaleissa voidaan hyödyntää niin sisä- kuin ulkotiloissa kuvattua drone-ilmakuvaa, kuten esimerkiksi tässä Muottituotteen yritysesittelyvideossa.

Katso video Youtubessa

Veekmas

FG 246 tiehöylän esittelyvideo

Tehosta yrityksesi markkinointia laadukkailla ilmakuvilla ja -videoilla. Jo yli 33 tuhatta kertaa katsottua Veekmas FG 346 tiehöylän videota kelpaa näyttää mm. messuilla tai digital signage mainosnäytöillä.

Katso video Youtubessa

VÄKEVÄ.fi

Mainosvideo VÄKEVÄ raspikauha pyöräkuormaajille

Jo yli 23 tuhatta katselukertaa kerännyt Kiteeläisen A. Hirvonen Oy:n VÄKEVÄ raspikauhan mainosvideo toimii niin sosiaalisessa mediassakin kuin verkkokaupan tuote-esittelyssä.

Katso video Youtubessa

Puhos, Kitee

Maisemakuvauksia

Suomen kaunista luontoa on mahtavaa tarkastella myös ilmasta käsin. Ilmakuvia ja -videoita voit hyödyntää myös omassa yritysviestinnässä.

Katso video Youtubessa

Outokummun Kalakeidas

Maisemakuvauksia

Dronella voi lentää ja kuvata myös sopivissa talviolosuhteissa. Myös musiikilla ja oikealla leikkauksella videoon saa halutessaan dramaattisenkin tunnelman.

Katso video Youtubessa

Outokumpu

Maisemakuvauksia