Joensuun Jääkarhut

Asiakkailtamme kuultua

Olemme luotettava ja osaava kumppani ja meillä on tunnetusti korkea asiakastyytyväisyys. Luo kanssamme WordPress-kotisivut, jotka erottuvat joukosta!

Toiminut moitteettomasti. Palvelu ystävällistä. Nopeasti reagoitu pyyntöihin. Suosittelemme Mediakumpua muillekin yrityksille kumppaniksi!
Jarno Linnolahti, Joensuun Jääkarhut ry
Lähtötilanne ja projekti onnistuivat hyvin. Tunsimme Mediakummun työn jäljen entuudestaan ja saatoimme luottaa heidän ammattitaitoon. Lopputulos ei pettänyt tälläkään kertaa. Toiveemme kuultiin erinomaisesti ja ne otettiin huomioon upeasti.
Jarkko Åström, Consultor Oy
Mediakummun hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen - toteutus vastaa hintaa. Kaikissa toteutuksissa lähdettiin asiakkaan näkemyksestä liikkeelle. Vastaavat erittäin nopeasti viesteihin ja pyydetyt muutokset ovat suoritettuna minuuteissa.
Patrik Lauhaluoma, Sensiprima Oy
Tehokasta ja luovaa työtä suunnitellussa aikataulussa. Saimme toivomiimme kehityskohteisiin yksilölliset ja onnistuneet ratkaisut. Visuaalisuudesta olimme erityisen tyytyväisiä. Lopputulos ylitti odotuksemme.
Petri Moilanen, JH-Lämpö Oy
Projekti sujui alusta lähtien sujuvasti ja yhteistyö Mediakummun kanssa oli vaivatonta. Saimme sellaisen sivuston, josta olimme puhuneetkin. Mielestämme hinta/laatu-suhde tällä projektilla oli hyvä! Kommunikointi oli erittäin sujuvaa koko projektin ajan ja sen jälkeen.
Arttu Vattulainen, Run Revolution
Iso kiitos mutkattomasta projektin toteutuksesta. Meidän toiminnan tarpeet ja toiveet ymmärrettiin täysin ja projektin toteutus oli täys 10! Yhteydenpito sujui loistavasti ja ei tarvinnut huolehtia ollenkaan projektin etenemisestä. Tulevassa mielellään tehdään uusia projekteja yhdessä Mediakummun kanssa lisää! Suosittelen.
Zelia Dalla Valle, Dalla Valle Oy
Kaikki sivuihin liittyvät toiveemme toteutettiin. Sivujen visuaalinen ilme on raikas ja moderni sekä käytettävyys mm. saavutettavuusvaatimuksien mukainen. Mediakummun kanssa kommunikointi on ollut ratkaisukeskeistä ja mutkatonta....
Mirjam Kempas, Evantia
Kokonaisuudessaan projekti onnistui mallikkaasti heti alusta alkaen, aina valmiiseen julkaisuun asti. Toiveitamme kuunneltiin ja ideat muutettiin toimiviksi ratkaisuiksi. Toteutuksella saatiin nykyaikaiset sekä myyvemmät sivut eli juuri sitä mitä haettiinkin.
Olli Kuronen, Sähköasennus Kuronen
Jouni Karppanen at Mediakumpu has done an excellent job in listening to my ideas as well as in a gentle way guided me in the world of web design and function. I recommend Jouni as a positive, totally reliable and talented, hardworking guy. The best ’webguy’ I can imagine.
Anneli Magnusson aka the artist PANDORA
Asiat hoitui hyvin ja nopeasti. Suosittelemme Mediakumpua muillekin yrityksille kumppaniksi!
Liperin Kiinteistöhuolto
Palvelu on ollut aina ihan mielettömän hyvää ja olette pystyneet tarvittaessa nopeastikin tekemään muutoksia. On mahtavaa, että teiltä kysyessä ei ole kynnystä kysyä tyhmiä tai apua ihan yksinkertaisiinkin juttuihin.
Honkalampi-säätiö
Yhteistyö oli erittäin sujuvaa ja ammattitaitoista. Kysymyksiin saimme selkeät vastaukset, eikä tarvinnut kysyä samasta asiasta uudestaan, mikä oli tärkeä kokemus nettisivuista muuten ymmärtämättömälle henkilölle! Suosittelemme...
Taina Alastalo, Visus Terveyteen
Verkkokauppa alkoi jauhamaan tulosta välittömästi julkaisun jälkeen! Lopputulos ylitti vaatimukset ja odotukset – kaikki asiakkaan toiveet toteutettiin. Kaikki viestinkanavat käytössä, kommunikointi sujui ymmärrettävästi maallikollekin. Suosittelemme...
Pasi Karjalainen, Porin Matti
Kiitos Mediakumpu ja Jouni! Majatalo Pikkuprihan sivujen teko sujui meidän kantilta tosi luonnikkaasti ja jouhevasti. Ollaan erittäin tyytyväisiä tähän astisesta. Meistähän ette ihan vielä pääse eroon.
Elina Haavisto-Virtanen, Majatalo Pikkupriha
Aivan kymppi projekti! Yhteydenpito koko projektin ajan huippuluokkaa. Väliaikaselvityksiä saimme pyytämättä ja muutenkin asiakas pidettiin hyvin perillä missä mennään. Yhteydenpito 100-0 parempaa kuin aiemman kumppanimme kanssa. Mediakummun Jouni ja Matias saivat homman kerralla maaliin!
Toni Haatainen, Myyntipäällikkö, Manilla Oy
Verkkokauppa­projekti meni sujuvasti maaliin alusta loppuun saakka. Kaikki mitä osasin pyytää saatiin toteutettua. Saimme rahallemme vastinetta – sivusto on saanut erittäin hyvää palautetta. Suosittelemme Mediakumpua...
Jarkko Pääkkönen, Nurmeksen Teräsmyynti, PAMECO
Ero vanhojen ja uusien sivujen välillä on valtava. Sivut ovat nyt visuaalisesti houkuttelevat, asiakkaamme pystyvät tekemään ostoksia verkkokaupassa sujuvasti ja valikoiman päivittäminen on helppoa, koska tekniikka kaiken takana on tuotu tähän päivään. Saimme vastinetta rahoillemme.
Kustannus-Mäkelä
Mediakummun ja Ravintola Uuniperunan yhteistyö onnistui erinomaisesti - toiveiden mukaan suunnitellusta logosta tuli aivan supersympaattinen. Nettisivustolle toteutettiin nopeasti näyttävä ja toimiva ulkoasu sekä tarvitsemamme ominaisuudet. Nettisivuston ulkoisessa auditoinnissa todettiin, että mm. taitto ja tekniikka on viimeisen päälle kunnossa.
Ravintola Uuniperuna

Ota yhteyttä!

Nostetaan yhdessä yrityksesi sille tasolle, mille se kuuluu – eli huipulle!

050 597 9565
jouni@mediakumpu.fi

Lähetä tarjouspyyntö

Yhteystiedot

Mediakumpu on täyden palvelun WordPress -asiantuntija sekä graafisen suunnittelun moniosaaja

info@mediakumpu.fi
050 597 9565