Mainostoimisto­palvelut

Näyttävää graafista suunnittelua ja mainos­tuotantoa

Mediakummusta saat näyttävää graafista suunnittelua ja mainostuotantoa niin printtiin kuin verkkoonkin, kokoon kuin kokoon – juuri tarpeidesi mukaan.

Hyvin suunnitellun yritysilmeen avulla lisäät myyntiä ja erotut kilpailijoistasi. Yrityksen graafinen ilme, verkkosivusto, mainospohjat, esitteet ja käyntikortit ovat isossa roolissa luomassa yksilöllistä, luotettavaa ja yhdenmukaista kuvaa yrityksestäsi ja ovat merkittävä kilpailuvaltti sekä viestivät asiakkaillesi että yrityksesi hoitaa liike­toimintaansa ammattimaisesti.

Erotu kilpailijoistasi yhdenmukaisella graafisella ilmeellä - Mediakumpu graafinen suunnittelu

Brändäys, yritysilmeet

Erotu kilpailijoistasi yhdenmukaisella graafisella ilmeellä

Suunnittelemme yrityksellesi graafisen ilmeen halutussa laajuudessa. Suppeimmillaan ilmeen suunnittelu voi olla logo, typografia ja värimäärittely. Laajempaan yritysilmeeseen voidaan sisällyttää lisäksi esimerkiksi liikemerkki, käyntikortit, mainospohjat, verkkosivuston ulkoasu, videoelementit, Word-lomakepohjat ja PowerPoint-esityspohjat ym.

Viimeistelty ilme erottaa yrityksesi kilpailijoistasi eduksesi ja antaa toiminnastasi ammattimaisen kuvan.

Mainossuunnittelu

Suunnittelemme mitä ikinä tarvitsetkin, mihin tahansa kokoon ja formaattiin. Kauttamme saat juuri sinun yrityksesi ilmeellä mainokset - myös digiversioina Facebook- ja Instagram-käyttöön, sekä tietenkin kotisivuillesi.

Mikäli yritykselläsi ei ole olemassaolevaa graafista ilmettä tai haluat uudistaa yrityksesi ilmeen, kysy meiltä tarjous brändisi kirkastamiselle.

Graafinen suunnittelu - mainokset, flyerit, esitteet - Mediakumpu

Esitteet, flyerit, roll-upit

Mediakummun kautta saat laadukkaat ja näyttävät esitteet, flyerit ja roll-upit yrityksesi ilmeelle - suunnittelusta valmiiseen painotuotteeseen.

Graafinen suunnittelu - digimarkkinointi - Mediakumpu

Digimarkkinointi

Suunnittelemme näyttävät staattiset ja videomainosbannerit verkkosivuillesi, verkkokauppaasi, Display-mainontaan tai sosiaalisen median kanaviin.

Graafinen suunnittelu - käyntikortit - Mediakumpu

Käyntikortit

Suunnittelemme yrityksellesi selkeät ja toimivat käyntikortit yksi- tai kaksipuoleisena. Mediakummun kautta saat kaikki suunnittelusta valmiiseen painotuotteeseen.