WordPress -kotisivut ja verkkokaupat yrityksellesi

Mediakummusta saat näyttävät ja toimivat kotisivut ja verkkokaupat

Luomme tyylikkäitä ja ajanmukaisia, asiakaskohtaisesti räätälöityjä verkkosivustoja joiden ylläpito ja sisällönhallinta on helppoa. Sivustomme ovat mobiiliyhteensopivia, hakukoneystävällisiä ja nopeasti latautuvia.

Tarjoamme yrityksellesi näyttävät ja modernit kotisivut ja verkkokaupan juuri sinun tarpeiden ja yritysilmeen mukaisena – sisältöjen ehdoilla. Huolehdimme että yrityksesi verkkosivut toimivat kaikilla päätelaitteilla moitteettomasti, yksityiskohdat huomioituna ja hiottuna. Sivustot on täysin räätälöitävissä ja laajennettavissa tarpeidesi mukaan ja ylläpitäminen on helppoa – kaikki ominaisuudet käytössäsi. Kauttamme saat myös WCAG 2.1 saavutettavuusvaatimukset täyttävät verkkosivustot.

Tutustu referensseihimme

Suunniteltu aina yrityksesi tarpeiden mukaiseksi

WordPress-valmisteemoissa on todella paljon turhia ja tarpeettomia ominaisuuksia jotka johtavat sivustojen hidastumiseen, tietoturvariskeihin ja ylläpidon hankaloitumiseen. Suunnittelemmekin kaikki tuotantomme alusta pitäen yrityksesi tarpeiden mukaiseksi, jolloin laatutasomme pysyy aina korkealaatuisena. Meiltä saat myös ideoita toteutuksiin ja sisältöihin. Viimeistelty lopputulos antaa uskottavan mielikuvan yrityksestäsi ja luo menestyksellistä liiketoimintaa.

Kustannustehokas ja turvallinen ratkaisu

Kotisivu- ja verkkokaupparatkaisumme ovat kustannustehokkaita ja turvallisia niin pienyrityksille kuin suuremmillekin toimijoille. Mediakummusta saat kaikki kotisivuihin ja graafisen suunnitteluun liittyvät palvelut yhdestä paikasta – yli 20 vuoden rautaisella kokemuksella.

Kun tarvitset apua tai neuvoa verkkosivujen toimivuuden tai kehittämisen suhteen, ole meihin rohkeasti yhteydessä!

 

Mediakumpu WordPress-kotisivut

WordPress-huolenpitosopimuksella säästät itseltäsi työtunteja ja saat mielenrauhaa

WordPress-kotisivujen moitteeton toiminta vaatii jatkuvaa ja säännöllistä huolenpitoa. Huolenpitosopimuksen avulla kotisivujesi ylläpito, tietoturva ja päivitykset ovat hyvissä käsissä. Huolenpidolla säästät myös itseltäsi työtunteja tärkeämpiin tehtäviin koska pidämme huolen sivustosi toimivuuden jatkumisesta.

Huolenpitosopimuksen hinta alk. 25 €/kk + alv. Lue tarkemmin mitä huolenpito sisältää.

Verkkopalvelujen saavutettavuus

Mediakummun kautta saat WCAG 2.1 vaatimukset täyttävät verkkosivustot

WCAG eli Web Content Accessibility Guidelines, suomeksi verkkosisällön saavutettavuusohjeet, on kansainvälinen ohjeistus verkkosisältöjen saavutettavuudesta. Ohjeistuksen tavoitteena on varmistaa, että myös vammaiset tai eri tavoin toimintarajoitteiset ihmiset voivat itsenäisesti käyttää verkkopalveluja.

Mediakummun kautta saat saavutettavat verkkopalvelut jotka täyttävät WCAG-standardin vaatimukset.

Lue lisää saavutettavuudesta 

Tutustu työnäytteisiimme