Tuoreimpia WordPress-toteutuksiamme

Kustannus-Mäkelä Woocommerce-verkkokauppa

Kustannus-Mäkelä on vuonna 1971 perustettu, Karkkilassa toimiva kustantamo, joka tunnetaan ennen kaikkea laadukkaista lasten- ja nuortenkirjoistaan, käytännönläheisistä harrastekirjoista ja kotimaisista dekkareista.

Uudistimme Kustannus-Mäkelän verkkokaupan tähän päivään niin ulkoasultaan kuin toiminnallisuuksiltaan. Verkkokauppa on räätälöity WordPress + WooCommerce -ratkaisu, jossa on yli 750 tuotetta ylläpidettynä luotettavassa WordPress-webhotellissa. Paytrail maksurajapintana tekee kaupankäynnin helpoksi. Räätälöity järjestelmä mahdollistaa kirjailijoiden ja kirjasarjojen helpon ylläpidon, sekä linkityksen keskenään, joka myös parantaa kirjojen löydettävyyttä. Suunnittelimme sivuston ulkoasun ja rakenteen kohderyhmän huomioiden lapsekkaan värikkääksi, mutta silti toimivaksi kokonaisuudeksi. Suunnittelussa huomioimme myös yksityiskohdat, mm. ikonit ja tekstuurit, sekä kuvituksen, yhdessä ne sopivat käsi kädessä toisiinsa.

Sivuston ja verkkokaupan moitteeton toiminta vaatii jatkuvaa ja säännöllistä huolenpitoa. Mediakummun huolenpitopalvelun avulla ylläpito, tietoturva ja päivitykset ovat hyvissä käsissä ja asiakas voi keskittyä oman liiketoimintansa kasvattamiseen.

Fysiovoimala.fi

Uudistimme Fysio-Voimalan verkkosivuston www.fysiovoimala.fi  WordPress -julkaisujärjestelmälle. Huoleton Mediakummun WordPress-huolenpito takaa sivuston turvallisuuden ja toimivuuden jatkumisen ja asiakas säästää työtunteja tärkeämpiin tehtäviin. Sivusto on täysin mobiiliyhteensopiva ja suunniteltu toimimaan moitteettomasti kaikilla päätelaitteilla.

Fysio-Voimala tarjoaa asiantuntevia ja monipuolisia fysioterapia­palveluita jo yli 25 vuoden kokemuksella Ilomantsissa ja sen lähiseudulla.

Oikeakotitoimisto.fi

Brändäsimme ja toteutimme www.oikeakotitoimisto.fi verkkokaupan asiakkaallemme. Rakenna oma ergonominen työpiste kotiisi – valitse valmis kotitoimisto tai kokoa sellainen itse. Mediakummusta saat näyttävät ja toimivat WordPress kotisivu- ja verkkokaupparatkaisut tyytyväisyystakuulla.

Dedicated Network Partners

Päivitimme asiakkaalle yhdenmukaisen ja nykyaikaisen graafisen ilmeen, joka otettiin käyttöön mm. kotisivuilla, digimarkkinoinnissa, Youtube-kanavalla sekä videoissa. Uskottava yritysilme ja korkealaatuinen viestintä luo menestyksellistä liiketoimintaa.

Dnwpartners.com -sivuston ominaisuuksia ovat mm. kotimainen Taeggie-someseinä, henkilöstöjärjestelmä, kuvanvaihdintekniikka ja asiakas-extranet. Kotisivut tuotettiin helposti päivitettävälle WordPress-alustalle asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä. Asiakas pääsee myös itse päivittämään helposti kaikki elementtejä itse. Sivusto on täysin mobiiliyhteensopiva ja suunniteltu toimimaan moitteettomasti kaikilla päätelaitteilla.

Savon Kuljetus

Savon Kuljetus -konserni on kiviaines-, kuljetus-, logistiikka- ja infrapalveluja tuottava monialayhtiö.

Toteutimme Savon Kuljetus Oy:n täydellisen sivustouudistuksen WordPress-alustalle www.savonkuljetus.fi. Kotisivujen ominaisuuksina on mm. helppokäyttöinen asiakkaan tarpeiden mukaan toteutettu ylläpito, monipuolinen henkilöstöjärjestelmä sekä Taeggie-someseinä. Sivusto on toteutettu mobiiliyhteensopivaksi ja esim. navigointi suunniteltu helppokäyttöiseksi mobiilikäyttäjät huomioiden.

Pandora

Pandora on ruotsalainen eurodance-laulaja. Hän on yksi menestyneimmistä ruotsalaisista artisteista Suomessa.

Päivitimme ruotsin ysäridiskokuningatar Pandoran graafisen ilmeen 2020-luvulle ja toteutimme täydellisen sivustouudistuksen WordPress-alustalle www.pandora.se. Ominaisuuksina mm. albumiesittelyjärjestelmä jossa Spotify-integrointi, salasanasuojattu lehdistöosio, kuvagalleriat sekä tapahtumanostot. Sivusto on luonnollisesti toteutettu mobiiliyhteensopivaksi ja esim. navigointi suunniteltu helppokäyttöiseksi mobiilikäyttäjät huomioiden.

DOPP Shop -verkkokauppa ja tyyliblogi

DOPP on naisten vaateliike ja verkkokauppa. Toimitukset nopeasti ja veloituksetta.

Toteutimme näyttävän ja täydellisen www.dopp.fi WordPress-sivustouudistuksen. Ominaisuuksina mm. WooCommerce-verkkokauppa jossa yli 500 tuotetta sekä erittäin laaja tyyliblogi joka on suunniteltu helposti ylläpidettäväksi.

Interior Consulting

Interior Consulting IC Oy tarjoaa riippumatonta sisustuskonsultointia ideasta toteutukseen yli 30 vuoden kokemuksella.

Päivitimme Interior Consultingin kokonaisvaltaisesti 2020-luvulle niin verkkosivuston kuin graafisen ilmeenkin osalta. Myös sosiaalisen median kanavat otettiin haltuun päivittämällä Facebook-sivut ajan tasalle ja avaamalla YouTube-kanavan. Suunnittelimme myös asiakkaan digital signage -mainosnäytöille helposti ylläpidettävän pohjan.

Veekmas

Veekmas on Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja ja tiehöyläteknologian edelläkävijä.

Toteutimme Veekmasille mm. täydellisen WordPress-sivustouudistuksen sekä esittelyvideon FG 246 tiehöylälle ilmakuvauksineen. Sivuston ominaisuuksina on mm. kuvanvaihdin, tuote-esittelysivupohjat kuvagallerioineen sekä henkilöstöjärjestelmä kieliversioineen.

Joensuun Mainospiste

Mainospiste on täyden palvelun tarratalo Joensuun Raatekankaalla.

Toteutimme Joensuun Mainospisteelle täydellisen sivustouudistuksen WordPress-alustalle www.mainospiste.com. Ominaisuuksina mm. helppokäyttöinen asiakkaan tarpeiden mukaan toteutettu ylläpito sekä kuvagalleriat referenssitöille. Sivusto on toteutettu mobiiliyhteensopivaksi ja esim. navigointi suunniteltu mobiilikäyttäjät huomioiden.

Horn Afrik

Horn Afrik on vuonna 2010 perustettu työnvälitysyritys, joka tarjoaa luotettavaa työvoimaa erityisesti rakennusalan työtehtäviin.

Päivitimme Horn Afrikin logon ja graafisen ilmeen tähän päivään. Suunnittelimme ja toteutimme myös täydellisen sivustouudistuksen WordPress-alustalle www.hornafrik.fi. Sivuston ylläpitäminen on suunniteltu asiakkaalle helpoksi. Sivusto on toteutettu mobiiliyhteensopivaksi ja esim. navigointi suunniteltu mobiilikäyttäjät huomioiden.

Olemme olleet myös suunnittelemassa ja toteuttamassa seuraavia sivustoja:

Flaxwood Guitars
Rautavaaran kunta
Miehikkälän kunta
Konsulttitalo Hartikainen
Virtuaalinen sosiaali- ja terveyspalvelukeskus
Rakennusmestarit- ja insinöörit AMK RKL ry
HRM Partners
Reunamo Education Research
Karstulan Seutu
Punamusta Media
Plusdial
Honkalampi-säätiö
Aito Työterveys
Rikosuhripäivystys
Student Voices
JLL Architecture
Lomalaidun