WooCommerce-verkkokaupat

Mediakummusta saat näyttävän ja toimivan verkkokaupan yrityksellesi. Luomme tyylikkäitä ja ajanmukaisia, asiakaskohtaisesti räätälöityjä verkkokauppoja joissa tuotteiden ylläpito ja sivuston sisällönhallinta on helppoa.

Mediakummusta saat näyttävät ja toimivat verkkokaupat joita ei tarvitse peitellä - Mediakumpu WooCommerce-verkkokaupat

Mediakummusta saat näyttävät ja toimivat verkkokaupat joita ei tarvitse peitellä

Tarjoamme yrityksellesi näyttävät ja modernit verkkokaupat juuri sinun tarpeiden ja yritysilmeen mukaisena. Huolehdimme että yrityksesi verkkokauppa toimii kaikilla päätelaitteilla moitteettomasti, yksityiskohdat huomioituna ja hiottuna.

Asiakkaamme suusta: Verkkokauppa alkoi jauhamaan tulosta välittömästi julkaisun jälkeen! Lopputulos ylitti vaatimukset ja odotukset - kaikki asiakkaan toiveet toteutettiin."

Tutustu töihimme
Kysy tarjous!

WooCommerce-verkkokaupat - Aina laajennettavissa - Mediakumpu kotisivut ja verkkokaupat

Aina laajennettavissa

Verkkokauppasi on täysin räätälöitävissä ja laajennettavissa tarpeittesi mukaan ja ylläpitäminen on helppoa – kaikki ominaisuudet aina käytössäsi.

Tutustu töihimme
Kysy tarjous!

Kustannustehokkaat ja turvalliset verkkokaupat - Mediakumpu WooCommerce-verkkokaupat

Kustannustehokkaat ja turvalliset verkkokaupat

Kotisivu- ja verkkokaupparatkaisumme ovat kustannustehokkaita ja turvallisia niin pienyrityksille kuin suuremmillekin toimijoille. Saman katon alta saat myös muut tarvitsemasi mainostoimistopalvelut, olipa yrityksesi minkäkokoinen tai -näköinen tahansa.

Kun tarvitset apua tai neuvoa verkkokauppasi toimivuuden tai kehittämisen suhteen, ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Verkkokaupan huolenpitosopimuksella säästätte työtunteja ja saatte mielenrauhaa - Mediakumpu kotisivut ja verkkokaupat

WordPress-huolenpitosopimuksella säästätte työtunteja ja saatte mielenrauhaa

Huolenpitopalvelun avulla pidämme huolta verkkokauppasi WordPress-päivityksistä, tietoturvasta ja varmuuskopioinnista palvelutasosi mukaisesti. Oikein asennettuna, suojattuna ja ylläpidettynä verkkokauppasi on turvallinen ja aina käytettävissä. Ylläpitämätön WordPress- ja verkkokauppajärjestelmä muuttuu nopeasti haavoittuvaiseksi ja mahdollisista korjaustoimenpiteistä syntyvät kustannukset ovat yleensä paljon suuremmat kuin kuukausittainen huolenpitosopimuksesi.

Huolenpitopalvelumme verkkokaupoille alk. 45 €/kk + alv. Lue tarkemmin mitä huolenpito sisältää.

Mediakumpu on virallinen Paytrail-kumppani verkkokauppatoteutuksissa

Olemme virallinen Paytrail-kumppani

Mediakumpu on luotettava ja kokenut virallinen Paytrail-kumppani. Toteuttamiimme verkkokauppoihin suosittelemme maksurajapinnaksi kotimaista Paytrailia, jonka kanssa meillä on ilo tehdä säännöllistä yhteistyötä.

Luotettava verkkokauppa yrityksille - Piipposhop, Piippo

Asiakkailtamme kuultua

"Verkkokauppa alkoi jauhamaan tulosta välittömästi julkaisun jälkeen! Lopputulos ylitti vaatimukset ja odotukset - kaikki asiakkaan toiveet toteutettiin."

"Aivan kymppi projekti! Yhteydenpito koko projektin ajan huippuluokkaa. Väliaikaselvityksiä saimme pyytämättä ja muutenkin asiakas pidettiin hyvin perillä missä mennään. Toiveita kuunneltiin hyvin ja saimme myös hyvin vinkkejä kehittäjien puolelta."

Tutustu töihimme
Kysy tarjous!