Näyttävät WordPress-kotisivut

Toteutamme yrityksellesi kotisivut, jotka toimivat kaikilla päätelaitteilla ja joilla tavoitat vanhat sekä uudet asiakkaasi.

  • Helposti itse päivitettävät kotisivut
  • Investointi yrityksesi tulevaisuuteen
  • Ylläpitopalvelut takaavat toimivuuden

Viimeistelty lopputulos antaa luotettavan mielikuvan yrityksestäsi ja luo menestyksellistä liiketoimintaa. Oikein tehtynä kotisivuprojekti maksaa nopeasti itsensä takaisin.

Lue lisää kotisivupalveluistamme
Tutustu kotisivureferensseihin
Kysy tarjous!

Mediakummusta saat näyttävät ja toimivat verkkokaupat joita ei tarvitse peitellä - Mediakumpu WooCommerce-verkkokaupat

Hakukoneoptimointi - Mediakumpu

Verkkokaupat

Näyttävät ja modernit verkkokaupat yritykselle – juuri sinun tarpeiden ja yritysilmeen mukaisesti. Oikein suunniteltuna ja toteutettuna verkkokauppa on hintansa arvoinen sijoitus.

  • Kustannustehokas ja turvallinen
  • Helppo sisällönhallinta
  • Autamme ja opastamme
  • Laajennettavissa ja räätälöitävissä

Lue lisää verkkokaupoistamme
Tutustu referensseihimme
Kysy tarjous!

Sisällöntuotanto

Sisältöä yrityksesi viestintään ja kotisivuille

Mediakummun kautta saat kotisivuillesi ja verkkokauppaasi myös sisältö- ja blogitekstejä sekä mm. viestinnän konsultointia, tiedotteita, suunnitelmia, kolumneja, haamukirjoituksia, journalistisia sisältöjä ja uutisia.

Lue lisää sisällöntuotannosta

WordPress-kotisivut ovat oikein ylläpidettynä turvalliset ja aina käytettävissäsi - Mediakumpu kotisivut ja verkkokaupat

Kuukausittainen raportointi sivustosi päivityksistä - Mediakumpu WordPress-kotisivut

Hakukone­optimointi (SEO)

Paranna sivustosi ja verkkokauppasi näkyvyyttä — Parhaat tulokset saadaan sisältöjesi optimoinnilla sekä moderneilla teknisillä ratkaisuilla.

Lue lisää hakukoneoptimoinnista

Google Business yritysprofiili

Googlen yritysprofiili on maksuton Googlen palvelu, joka auttaa yrityksiä löytymään Googlesta.

Lue lisää Googlen yritysprofiilista

Asiakkailtamme kuultua

Olemme luotettava ja osaava kumppani ja meillä on tunnetusti korkea asiakastyytyväisyys. Yrityksesi verkkoläsnäolo on Mediakummussa luotettavan ja osaavan kumppanin hallussa!

Lähtötilanne ja projekti onnistuivat hyvin. Tunsimme Mediakummun työn jäljen entuudestaan ja saatoimme luottaa heidän ammattitaitoon. Lopputulos ei pettänyt tälläkään kertaa. Toiveemme kuultiin erinomaisesti ja ne otettiin huomioon upeasti.
Jarkko Åström, Consultor Oy
Tehokasta ja luovaa työtä suunnitellussa aikataulussa. Saimme toivomiimme kehityskohteisiin yksilölliset ja onnistuneet ratkaisut. Visuaalisuudesta olimme erityisen tyytyväisiä. Lopputulos ylitti odotuksemme.
Petri Moilanen, JH-Lämpö Oy
Iso kiitos mutkattomasta projektin toteutuksesta. Meidän toiminnan tarpeet ja toiveet ymmärrettiin täysin ja projektin toteutus oli täys 10! Yhteydenpito sujui loistavasti ja ei tarvinnut huolehtia ollenkaan projektin etenemisestä. Tulevassa mielellään tehdään uusia projekteja yhdessä Mediakummun kanssa lisää! Suosittelen.
Zelia Dalla Valle, Dalla Valle Oy
Kaikki sivuihin liittyvät toiveemme toteutettiin. Sivujen visuaalinen ilme on raikas ja moderni sekä käytettävyys mm. saavutettavuusvaatimuksien mukainen. Mediakummun kanssa kommunikointi on ollut ratkaisukeskeistä ja mutkatonta.
Mirjam Kempas, Evantia
Kokonaisuudessaan projekti onnistui mallikkaasti heti alusta alkaen, aina valmiiseen julkaisuun asti. Toiveitamme kuunneltiin ja ideat muutettiin toimiviksi ratkaisuiksi. Toteutuksella saatiin nykyaikaiset sekä myyvemmät sivut eli juuri sitä mitä haettiinkin.
Olli Kuronen, Sähköasennus Kuronen
Jouni Karppanen at Mediakumpu has done an excellent job in listening to my ideas as well as in a gentle way guided me in the world of web design and function. I recommend Jouni as a positive, totally reliable and talented, hardworking guy. The best ’webguy’ I can imagine.
Anneli Magnusson aka the artist PANDORA
Palvelu on ollut aina ihan mielettömän hyvää ja olette pystyneet tarvittaessa nopeastikin tekemään muutoksia. On mahtavaa, että teiltä kysyessä ei ole kynnystä kysyä tyhmiä tai apua ihan yksinkertaisiinkin juttuihin.
Honkalampi-säätiö
Yhteistyö oli erittäin sujuvaa ja ammattitaitoista. Kysymyksiin saimme selkeät vastaukset, eikä tarvinnut kysyä samasta asiasta uudestaan, mikä oli tärkeä kokemus nettisivuista muuten ymmärtämättömälle henkilölle!
Taina Alastalo, Visus Terveyteen
Verkkokauppa alkoi jauhamaan tulosta välittömästi julkaisun jälkeen! Lopputulos ylitti vaatimukset ja odotukset – kaikki asiakkaan toiveet toteutettiin. Kaikki viestinkanavat käytössä, kommunikointi sujui ymmärrettävästi maallikollekin.
Pasi Karjalainen, Porin Matti
Kiitos Mediakumpu ja Jouni! Majatalo Pikkuprihan sivujen teko sujui meidän kantilta tosi luonnikkaasti ja jouhevasti. Ollaan erittäin tyytyväisiä tähän astisesta. Meistähän ette ihan vielä pääse eroon.
Elina Haavisto-Virtanen, Majatalo Pikkupriha
Aivan kymppi projekti! Yhteydenpito koko projektin ajan huippuluokkaa. Väliaikaselvityksiä saimme pyytämättä ja muutenkin asiakas pidettiin hyvin perillä missä mennään. Yhteydenpito 100-0 parempaa kuin aiemman kumppanimme kanssa. Mediakummun Jouni ja Matias saivat homman kerralla maaliin!
Toni Haatainen, Myyntipäällikkö, Manilla Oy
Verkkokauppa­projekti meni sujuvasti maaliin alusta loppuun saakka. Kaikki mitä osasin pyytää saatiin toteutettua. Saimme rahallemme vastinetta – sivusto on saanut erittäin hyvää palautetta.
Jarkko Pääkkönen, Nurmeksen Teräsmyynti, PAMECO
Ero vanhojen ja uusien sivujen välillä on valtava. Sivut ovat nyt visuaalisesti houkuttelevat, asiakkaamme pystyvät tekemään ostoksia verkkokaupassa sujuvasti ja valikoiman päivittäminen on helppoa, koska tekniikka kaiken takana on tuotu tähän päivään. Saimme vastinetta rahoillemme.
Kustannus-Mäkelä

Ota yhteyttä!

Nostetaan yhdessä yrityksesi sille tasolle, mille se kuuluu – eli huipulle!

050 597 9565
jouni@mediakumpu.fi

Lähetä tarjouspyyntö

Yhteystiedot

Mediakumpu on täyden palvelun WordPress -asiantuntija sekä graafisen suunnittelun moniosaaja

info@mediakumpu.fi
050 597 9565